Ευρώπη

«Έσπασε» με 100αρα την έδρα της Παρί και έβαλε φωτιά στη σειρά των τελικών η Μονακό!

Ούσα ανώτερη από την αρχή του αγώνα, η Μονακό έφυγε με το «διπλό» από το Παρίσι (102-90) και ισοφάρισε τη σειρά των τελικών του γαλλικού πρωταθλήματος σε 1-1.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Η Μονακό έβγαλε αντίδραση και επικράτησε εκτός έδρας της Παρί 102-90, ισοφαρίζοντας τη σειρά των τελικών του γαλλικού πρωταθλήματος σε 1-1.

Σε αντίθεση με την πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση, αυτή τη φορά οι φιλοξενούμενοι ήταν από την αρχή του αγώνα ανώτεροι καταφέρνοντας να χτίσουν διψήφιες διαφορές και να πάρουν εύκολα το ροζ φύλλο αγώνα.

Άλφα Ντιαλό και Μάθιου Στραζέλ, ήταν πρωταγωνιστές για την ομάδα τους, σημειώνοντας 22 πόντους, με τον τελευταίο να κατεβάζει και εννέα ριμπάουντ. Από την άλλη, πρωταγωνιστής για τους Παριζιάνους ήταν ο Ναντίρ Ιφί, καταγράφοντας 20 πόντους με 8 ασίστ χωρίς όμως αντίκρισμα.

Πλέον, η σειρά των τελικών μεταφέρεται στο Μονακό και με τους Μονεγάσκους πλέον να έχουν σπάσει την έδρα της ομάδας του Τζούλιους Τόμας θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να φτάσουν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Τα δεκάλεπτα: 15-28, 41-53, 66-77, 90-102

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x