Ευρώπη

Διακοπή στο Παρτίζαν-Μέγκα για υβριστικά συνθήματα και αντικείμενα από τους οπαδούς των «ασπρόμαυρων»

Ο ημιτελικός του Κυπέλλου Σερβίας ανάμεσα στην Παρτίζαν με τη Μέγκα διεκόπη, καθώς οπαδοί των «ασπρόμαυρων» έλεγαν συνθήματα κατά του προέδρου της ομοσπονδίας, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Μεγάλη ένταση προκλήθηκε λίγο πριν το φινάλε του ημιτελικού του Κυπέλλου Σερβίας ανάμεσα στην Παρτίζαν και τη Μέγκα Μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια της τέταρτης και τελευταίας περιόδου και με το σκορ στο 61-47 υπέρ της Μέγκα (!), οι διαιτητές διέκοψαν το παιχνίδι λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών των «ασπρόμαυρων» του Βελιγραδίου.

Οι οπαδοί της Παρτίζαν που βρέθηκαν στο γήπεδο τραγουδούσαν υβριστικά συνθήματα κατά του προέδρου της σερβικής Ομοσπονδίας, Νεμπόισα Τσόβιτς, ενώ αρκετοί εξ αυτών πέταξαν και αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, κατά την αποχώρηση της διαιτητικής τριάδας για τα αποδυτήρια, οι ρέφερι δέχθηκαν αντικείμενα από την εξέδρα, με το κλίμα να δυναμιτίζεται ακόμη περισσότερο.




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x