Ευρώπη

Αποχώρησαν οι διαιτητές και διακοπή στο Παρτίζαν-Ερυθρός Αστέρας!

Σε διακοπή οδηγήθηκε ο τρίτος τελικός ανάμεσα στην Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα, καθώς οι διαιτητές αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια ένα λεπτό πριν τη λήξη!

Δεν λέει να… τελειώσει ο τρίτος τελικός της Αδριατικής λίγκας ανάμεσα στην Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα, στη «Χάλα Πιονίρ».

Εξαιτίας της ρίψης αντικειμένων και διαφόρων άλλων συμβάντων, το πρώτο ημίχρονο είχε διάρκεια περίπου μίας ώρας!

Ωστόσο, όπως φαίνεται το «αιώνιο» ντέρμπι του σερβικού μπάσκετ θα τραβήξει ακόμη… περισσότερο! Συγκεκριμένα, περίπου ένα λεπτό πριν από τη λήξη, το διαιτητικό τρίο αποχώρησε από το παρκέ και έτσι το ματς οδηγήθηκε σε διακοπή!

Σε εκείνο το σημείο, με τρίποντο του Κέβιν Πάντερ, η Παρτίζαν προηγήθηκε 68-65 και ο Ντέγιαν Ράντονιτς κάλεσε τάιμ άουτ για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».

Με τη σειρά τους, οι ρέφερι κατευθύνθηκαν προς τη γραμματεία, όπου ένας εξ αυτών δέχθηκε αντικείμενο από την κερκίδα και αυτός ήταν λόγος που και οι τρεις αμέσως έφυγαν... σφαίρα για τα αποδυτήρια! Λίγο αργότερα, αποσύρθηκαν από το παρκέ και οι παίκτες των δύο ομάδων.

Μάλιστα και οι τρεις διαιτητές είναι επιπέδου Ευρωλίγκας, καθώς πρόκειται για τον Σλοβένους Ματέι Μπολτάουζερ και Μίλαν Νέντοβιτς, με τον Σέρβο Ούρος Νίκολιτς. Από 'κει και πέρα, από την αρχή του ντέρμπι μέχρι και την αποχώρηση των ρέφερι είχαν γίνει αλλεπάλληλες προειδοποιήσεις στον κόσμο από τα μεγάφωνα, ώστε να ηρεμήσει η κατάσταση, ειδάλλως το ματς θα οδηγούνταν σε διακοπή. Πράγμα που τελικά και έγινε...

Η αποχώρηση των διαιτητών:



Η αποχώρηση των παικτών:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x