Ευρώπη

Κόπηκε από το ρόστερ της Παρτίζαν για τα playoffs στη Σερβία ο Νάναλι

Ο Τζέιμς Νάναλι και ο Πι Τζέι Ντοζίερ έμειναν εκτός από το ρόστερ της Παρτίζαν για τα playoffs του πρωταθλήματος Σερβίας.

Η Παρτίζαν είδε τη σεζόν να εξελίσσεται με άσχημο τρόπο, αφού έμεινε εκτός playoffs στην Ευρωλίγκα και έχασε τους τελικούς της Αδριατικής λίγκας από τον Ερυθρό Αστέρα με «σκούπα».

Ο μόνος στόχος που απομένει πλέον είναι το πρωτάθλημα Σερβίας, στο οποίο υπάρχουν αυστηροί περιορισμοί στους ξένους, αφού επιτρέπονται μόνο τέσσερις στο ρόστερ. Γι' αυτόν τον λόγο, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς αποφάσισε να κόψει τον Τζέιμς Νάναλι και τον Πι Τζέι Ντοζίερ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νάναλι είναι ένας από τους βασικούς παίκτες των «ασπρόμαυρων», ωστόσο πρόσφατα ενεπλάκη σε ένα άσχημο επεισόδιο με τον Στέφαν Λαζάρεβιτς του Ερυθρού Αστέρα, με την Παρτίζαν να τον βάζει προσωρινά στον «πάγο» μέχρι να επιλυθεί η κατάσταση.

Η τετράδα ξένων της Παρτίζαν, επομένως, θα αποτελείται από τους Ζακ ΛεΝτέι, Ματέους Πονίτκα, Μπρούνο Καμπόκλο και Τζαλίν Σμιθ. Ο Κέβιν Πάντερ έχει σέρβικο διαβατήριο, ενώ ο Φρανκ Καμίνσκι έχει ήδη αποχωρήσει για τις ΗΠΑ και δεν θα αγωνιστεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x