Ευρώπη

Πάει για το «μπαμ» με Μπιέλιτσα η Παρτίζαν!

Άλλη μία μεταγραφική «βόμβα» αναμένεται να… πυροδοτήσει η Παρτίζαν, καθώς φέρεται να βρίσκεται κοντά στον Νεμάνια Μπιέλιτσα!

Η Παρτίζαν ξεκίνησε πολύ δυνατά το μεταγραφικό της καλοκαίρι, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κέβιν Πάντερ, αφού φυσικά προηγήθηκε η μεγάλη επιστροφή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Τύπο της Σερβίας, η ομάδα του Βελιγραδίου δεν θα σταματήσει εκεί, αλλά αναμένεται να… πυροδοτήσει κι άλλες «βόμβες».

Όπως αποκάλυψε το «Hotsport», οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Νεμάνια Μπιέλιτσα. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, η Παρτίζαν προσφέρει στον πολύπειρο φόργουορντ συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών έναντι 5 εκατ. ευρώ.

Ο παίκτης φέρεται να είναι πολύ κοντά στο να πει το «ναι» και να συνεργαστεί ξανά με τον Ζοτς, μετά τη διετία 2013-15 στη Φενέρμπαχτσε.

Μάλιστα, η τουρκική ομάδα ήταν και η τελευταία που αγωνίστηκε στην Ευρώπη ο 33χρονος φόργουορντ, καθώς από τότε μετακόμισε στο ΝΒΑ, αρχικά για τους Τίμπεργουλβς (2015-18), στη συνέχεια για τους Κινγκς (2018-21) και από τον περασμένο Μάρτιο για τους Χιτ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x