Ευρώπη

Οι φίλοι της Παρτίζαν συγκέντρωσαν 1,6 εκατ. ευρώ για τα χρέη της ομάδας!

Οι φίλοι της Παρτίζαν κατόρθωσαν να συγκεντρώσουν 1,6 εκατ. ευρώ, έτσι ώστε να βοηθήσουν την ομάδα τους να αποπληρώσει τα χρέη της προς την εφορία!

Συγκλονιστικοί οι φίλοι της Παρτίζαν!

Η σερβική ομάδα ξεκίνησε ένα πρόγραμμα τον Απρίλιο που καλούσε τους φιλάθλους του συλλόγου να στηρίξουν οικονομικά τον οργανισμό στην προσπάθειά του να αποπληρώσει το εκκρεμές χρέος προς την εφορία. Οι «ασπρόμαυροι» αποκάλυψαν ότι έχουν λάβει συνολικά 196.358.862 σερβικά δηνάρια ποσό που ανέρχεται σε περίπου 1.674.000 ευρώ!

Με την έναρξη της πρωτοβουλίας, η Παρτιζάν ανακοίνωσε ότι τα ονόματα των 1.992 μεγαλύτερων δωρητών θα μείνουν χαραγμένα στη Stark Arena, όπου οι «ασπρόμαυροι» θα παίξουν τους αγώνες τους ως οικοδεσπότες την επόμενη σεζόν.

Επιπλέον, κάθε άτομο που δωρίζει περισσότερα από 3.000 δηνάρια θα λάβει δωρεάν ένα μπλουζάκι με τυπωμένες υπογραφές των παικτών και του προπονητή Ζέλικο Ομπράντοβιτς ως δώρο, καθώς και μια δωρεάν κάρτα μέλους στην κατηγορία Standard.

Ο πληρωτής του υψηλότερου ποσού θα λάβει μια ισόβια τιμητική θέση στο γήπεδο που θα έχει τον αριθμό 1.992, προς τιμήν της χρονιάς που ο σύλλογος κέρδισε το πρώτο και μοναδικό του τρόπαιο στην EuroLeague.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x