Ευρώπη

Ο Ομπράντοβιτς θέλει τον Κρις Τζόουνς στην Παρτίζαν!

Έντονο είναι το ενδιαφέρον της Παρτίζαν για την απόκτηση του 31χρονου Αμερικανού γκαρντ της Βαλένθια, Κρις Τζόουνς, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Η φετινή σεζόν ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες στην Παρτίζαν για μια καλή πορεία στην Ευρωλίγκα, ωστόσο, ο αποκλεισμός της από τα playoffs της διοργάνωσης «πλήγωσε» αρκετά τον σύλλογο του Βελιγραδίου.

Στόχος της ομάδας του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν είναι άλλος από το να επιστρέψει άμεσα στην ελίτ του ευρωπαϊκού μπάσκετ, κάνοντας ενέργειες και κινήσεις από τώρα, ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Παρτίζαν ενδιαφέρεται έντονα για την απόκτηση του Κρις Τζόουνς. Στη δεύτερη χρονιά του με τη Βαλένθια, ο 31χρονος Αμερικανός γκαρντ κατέγραψε 12,7 πόντους, 4,2 ασίστ και 2,1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 33 συμμετοχές της Ευρωλίγκας, όντας εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας του.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο ισραηλινός δημοσιογράφος, Αρέλ Γκίνσμπερ, αρκετές είναι οι ομάδες της Euroleague που εξετάζουν την περίπτωσή του, με την Παρτίζαν ωστόσο να φαντάζει αυτή την ώρα το Νο.1 φαβορί.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x