Ευρώπη

«Κατοστάρα» με πολυφωνία στην επίθεση για την Παρτιζάν!

Με πλουραλισμό στην επίθεση, η Παρτιζάν συνέτριψε 103-72 τη Ζαρντάρ για τη 14η αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας, μειώνοντας και άλλο τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ερυθρό Αστέρα.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της για το 2022 η Παρτιζάν, καθώς η ομάδα του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς επικράτησε με το εμφατικό 103-72 της Ζαρντάρ για τη 14η αγωνιστική της Αδριατικής Λίγκας.

Από τα μέσα της δεύτερης περιόδου, οι Σέρβοι ανέβασαν το σκορ σε διψήφια διαφορά, φτάνοντας σε αυτό το τελικό +31 χάρη στο εξαιρετικό τέταρτο δεκάλεπτο, εκεί όπου το επιμέρους σκορ ήταν 33-17!

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Κοπρίβιτσα και Ζάγκορατς με 17 πόντους έκαστος, ενώ τρεις ακόμα παίκτες της Παρτιζάν σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων. Όσον αφορά το ντεμπούτο του Ματίας Λεσόρ, ο 26χρονος φόργουορντ είχε θετικότατη παρουσία με 11 πόντους και 8 ριμπάουντ σε περίπου 19 λεπτά συμμετοχής.

Με τη νίκη αυτή, η Παρτιζάν ανέβασε το ρεκόρ της στο 11-2 και παρέμεινε στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ερυθρού Αστέρα (13-1).

Τα δεκάλεπτα: 21-16, 43-32, 70-55, 103-72.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x