Ευρώπη

Πενιαρόγια: «Η απογοήτευση είναι μεγάλη - Είμαι ο πρώτος που φταίει»

O Xoάν Πενιαρόγια εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό της Μπασκόνια από την Μπανταλόνα.

Ένα μεγάλο σοκ δέχτηκε την Τρίτη (30/5) η Μπασκόνια, που είδε την Μπανταλόνα να τη νικάει για δεύτερη φορά και να την αφήνει εκτός ημιτελικών της ACB, παρόλο που τερμάτισε στη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας.

Ο Χοάν Πενιαρόγια, του οποίου η θέση στον πάγκο των Βάσκων είναι πλέον επισφαλής, εξέφρασε τη μεγάλη απογοήτευσή του για την εξέλιξη και ανέλαβε την πλήρη ευθύνη του αποκλεισμού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Θέλω να συγχαρώ την Μπανταλόνα γιατί πιστεύω ότι ήταν καλύτεροι από εμάς σε αυτή τη σειρά πλέι οφ. Τα παιχνίδια μας εναντίον τους σηματοδοτούν τη λήξη της σεζόν μας. Τα τρία παιχνίδια, το Κύπελλο και αυτά τα δύο στα προημιτελικά, μας κάνουν να τελειώνουμε με ένα μεγάλο αίσθημα απογοήτευσης. Πρέπει να αναγνωριστεί ότι ήταν καλύτεροι και ότι έχουν κατακτήσει ορισμένες πτυχές του παιχνιδιού που σε αυτόν τον τύπο αγώνα σου δίνει πλεονεκτήματα. Δεν έχουμε καταφέρει να είμαστε η ομάδα που ήμασταν για πολλούς μήνες του χρόνου.

Τι να πω; Είμαστε μια ομάδα που έχει δουλέψει πολύ καλά όλη τη χρονιά και όπως σας είπα η απογοήτευση είναι μεγάλη. Ξέρουμε ότι δεν ήμασταν καλά. Δεν μειώνουμε την Μπανταλόνα, γιατί ήξεραν πώς να μας παίξουν. Δεν έχουμε καταφέρει να βρούμε λύσεις και είμαι ο πρώτος που φταίει. Η ομάδα είναι απογοητευμένη, δεν γίνεται αλλιώς.

Δεν είναι καυτή στιγμή για να επεκταθούμε περισσότερο. Είναι μια μέρα θλίψης και αυτοκριτικής, ότι δεν ήμασταν στο επίπεδο την καθοριστική στιγμή. Με περισσότερο καθαρό μυαλό θα δούμε γιατί αποτύχαμε. Έχουμε φέρει τον κόσμο στο γήπεδο κατά τη διάρκεια της σεζόν, αλλά δεν καταφέραμε να κλείσουμε τη σεζόν με μια καλύτερη γεύση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x