Ευρώπη

Πενιαρόγια: «Ο Πίτερς έχει συμβόλαιο με την Μπασκόνια, είναι σημαντικός και μου αρέσει»!

Ο νέος προπονητής της Μπασκόνια, Τζοάν Πενιαρόγια, απαντώντας σε ερώτηση για τον Άλεκ Πίτερς και το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, είπε ότι ο παίκτης τού αρέσει και πως έχει συμβόλαιο!

Ο Άλεκ Πίτερς βρίσκεται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό και όλα δείχνουν πως οι εμπλεκόμενες πλευρές βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, ο νέος προπονητής της Μπασκόνια, ωστόσο, Τζοάν Πενιαρόγια, έρχεται να… ταράξει τα νερά!

Σε συνέντευξη, που παραχώρησε στη ''Noticias de Alava'', ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τον Πίτερς και το ενδεχόμενο μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Είπε, λοιπόν, για τον 27χρονο: «Από το Σάββατο, μετά το μεσημεριανό γεύμα, δεν έχω νέα ότι είναι έτσι τα πράγματα. Ο Πίτερς είναι ένας παίκτης με συμβόλαιο, είναι σημαντικός και μου αρέσει, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Ξέρω ότι γίνεται κουβέντα στα κοινωνικά δίκτυα. Το ίδιο γινόταν πριν από δυο εβδομάδες, όταν έλεγαν πως είχαμε υπογράψει τον Σμιτς, ωστόσο τα πράγματα σήμερα δεν είναι έτσι (σ.σ. τον ανακοίνωσε η Ζάλγκιρις). Όλο αυτό που γίνεται είναι ένα πολύ καλό "παιχνίδι", αλλά νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει υπομονή. Σήμερα ο Πίτερς είναι παίκτης της Μπασκόνια».

Θυμίζουμε, ο Πίτερς πέρυσι υπέγραψε διετές (1+1) συμβόλαιο με την Μπασκόνια και στην Ισπανία πριν από λίγο καιρό ανέφεραν πως η βασκική ομάδα έκανε χρήση του όρου για ανανέωση με τον Αμερικανό μέχρι το 2023. O Πίτερς αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν σε 12 ματς της EuroLeague και είχε 9,8 πόντους και 3,8 ριμπάουντ, ενώ σούταρε με 64% στα δίποντα, 39% στα τρίποντα και 82% στις βολές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x