Ευρώπη

Μένει… Ευρώπη ο Πετρούσεφ

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ επιλέχτηκε από τους Σίξερς στο ντραφτ, αλλά η επόμενη χρονιά πιθανότατα να βρει στην Ευρώπη και όχι στο ΝΒΑ.

Σε… αναβολή οδεύει η μετακόμιση του Φιλίπ Πετρούσεφ στο ΝΒΑ.

Ο 21χρονος φόργουορντ/σέντερ επιλέχτηκε στο νούμερο «50» του ντραφτ από τους Σίξερς, αλλά πιθανότατα δεν θα ενσωματωθεί από φέτος στην ομάδα από τη Φιλαδέλφεια.

Κάτι τέτοιο αποκάλυψε ο τζένεραλ μάνατζερ των Σίξερς, Ντάριλ Μόρι, ο οποίος ανέφερε ότι ο Σέρβος ψηλός είναι πιθανό να αγωνιστεί στην Ευρώπη και την επόμενη σεζόν. Στο μεταξύ, μπορεί να αγωνιστεί στο Summer League, που θα γίνει στο Λας Βέγκας τον Αύγουστο.

Ο Πετρούσεφ αγωνίστηκε φέτος στη Μέγκα Μπάσκετ και ήταν από τους κορυφαίους παίκτες της Αδριατικής λίγκας. Ωστόσο, προκειμένου να προετοιμαστεί ακόμη καλύτερα για το ΝΒΑ αναμένεται να ανεβάσει και το επίπεδο… δυσκολίας.

Ήδη, στη Σερβία αναφέρουν ότι οι δύο «αιώνιοι», Ερυθρός Αστέρας και Παρτίζαν, ενδιαφέρονται για τον 21χρονο. Από τη μία, ο νεαρός ψηλός θα έχει την ευκαιρία της Ευρωλίγκας εάν επιλέξει να αγωνιστεί με τους «ερυθρόλευκους» και εάν επιλέξει την άλλη... πλευρά θα συνεργαστεί με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ενώ παράλληλα στο παρελθόν είχε εκφράσει και τα «ασπρόμαυρα» συναισθήματά του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x