Ευρώπη

Γκέλα ολκής για τη Βίρτους, έχασε από την προτελευταία Πεζάρο με βολή... at the buzzer!

Η Βίρτους Μπολόνια έπαιξε με τη... φωτιά και τελικά «κάηκε» από την προτελευταία Πεζάρο, καθώς ηττήθηκε με σκορ 87-86 στην παράταση χάρη σε βολή του Αντρέα Τσιντσαρίνι στο μηδέν!

Τεράστιο «κάζο» για τη Βίρτους Μπολόνια στο πρωτάθλημα!

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι γνώρισε απροσδόκητη ήττα με σκορ 87-86 από την προτελευταία στη βαθμολογία Πεζάρο στην παράταση, πέφτοντας στο 16-7, όπου ισοβαθμεί με τη Βενέτσια στη 2η-3η θέση. Κι όλα αυτά, λίγο πριν την κρίσιμη «διαβολοβδομάδα» της Ευρωλίγκας με Ζάλγκιρις (19/03) και Ερυθρό Αστέρα (22/03).

Η Βίρτους είχε προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο δεν μπορούσε να βάλει τέλος στο ματς και το πλήρωσε. Ο τρομερός Μαρκίς ΜακΝτάφι, που έβαλε 23 πόντους, έγραψε με τρίποντο το 72-72 και έστειλε το ματς στην παράταση, όπου η Πεζάρο κατάφερε να κερδίσει δύο βολές στο «μηδέν», με τον Αντρέα Τσιντσαρίνι να βάζει τη μία και να χαρίζει στην ομάδα του την κομβική νίκη.

Ο έμπειρος γκαρντ, πέρα από τη νικητήρια βολή, πέτυχε και 19 πόντους, μάζεψε 6 ριμπάουντ και μοίρασε 8 ασίστ, σε μια εμφάνιση... απ' τα παλιά. Από τη Βίρτους, ξεχώρισε με 18 πόντους ο Μάρκο Μπελινέλι, ενώ 16 είχαν οι Τόρνικε Σενγκέλια και Τζόρνταν Μίκι.

Τα δεκάλεπτα: 18-19, 33-36, 50-53, 72-72 (κ.δ.), 87-86 (παρ.)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x