Ευρώπη

«Πόλεμος» λίγκας-ομοσπονδίας στην Ισπανία για τον αριθμό των ομάδων!

Τεταμένη είναι η κατάσταση ανάμεσα στη λίγκα και την ομοσπονδία στην Ισπανία, με αφορμή τον αριθμό των ομάδων στο πρωτάθλημα της περιόδου 2020/21!

Στα… χαρακώματα βρίσκονται πλέον λίγκα και ομοσπονδία στην Ισπανία!

Πριν από μερικές ημέρες, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Χόρχε Γκαρμπαχόσα, δήλωσε πως θα ανέβουν δύο ομάδες από τη δεύτερη κατηγορία, ώστε στο επόμενο πρωτάθλημα να συμμετέχουν 20.

Ωστόσο, σε συνέντευξή του στο «EFE», ο ομόλογός του της ACB, Αντόνιο Μαρτίν, ξεκαθάρισε πως ουδέποτε συμφωνήθηκε κάτι τέτοιο και πως το πρωτάθλημα της σεζόν 2020/21 θα ξεκινήσει με τις 18 ομάδες που συμμετείχαν φέτος!

«Αυτή την στιγμή έχουμε διάλογο και δεν στέλνουμε ούτε φαξ ο ένας με τον άλλο, ούτε χρειάζεται να απειλούμε εν μέσω συζητήσεων. Σίγουρα είναι μία δύσκολη κατάσταση και είναι δύσκολο να βρούμε κοινό τόπο οι δύο πλευρές, καθώς η αλήθεια είναι ότι πρόθεσή μας για τη σεζόν 2020/21 είναι η συμμετοχή 18 ομάδων στο πρωτάθλημα», δήλωσε αρχικά ο Αντόνιο Μαρτίν, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για το αν θα ήταν δίκαιο να υποβιβαστούν φέτος δύο ομάδες, ώστε να ικανοποιηθεί και το αίτημα της ομοσπονδίας με τις αντίστοιχες ανόδους:

«Απέμεναν έντεκα αγωνιστικές ή το 33% της κανονικής περιόδου, πριν τη διακοπή, που θα καθόριζε και ποιες ομάδες θα υποβιβάζονταν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x