Ευρώπη

Πολλά προβλήματα για Μπαρτζώκα ενόψει Λοκομοτίβ

Χωρίς τον Τόμας Ρόμπινσον και με τρεις παίκτες αμφίβολους προετοιμάζεται η Χίμκι για την πρώτη αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, για τα playoffs της VTB League.

Αρκετά «θέματα» έχει η Χίμκι ενόψει του πρώτου ματς της σειράς των playoffs με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, για τη VTB League.

Όπως δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Τόμας Ρόμπινσον, ενώ ακόμη τρεις παίκτες είναι αμφίβολοι.

«Μετά το τέλος των υποχρεώσεών μας στην Ευρωλίγκα, έχουμε κάποιους τραυματισμούς και δεν ξέρουμε πόσους παίκτες θα έχουμε διαθέσιμους για το πρώτο ματς. Πολλοί από τους παίκτες-κλειδιά μας έχασαν αρκετά ματς φέτος στη VTB League, λόγω τραυματισμών και ακόμη αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα. Ο Τόμας Ρόμπινσον έχει χτυπήσει στον αστράγαλο και δεν μπορεί να μας βοηθήσει, ενώ είναι αμφίβολοι τρεις ακόμη παίκτες μας. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στην τελευταία προπόνηση. Το πρώτο ματς είναι πολύ σημαντικό, ενώ και οι δύο ομάδες έχουν το κίνητρο των ημιτελικών. Η Κουμπάν είναι ένας δυνατός αντίπαλος, με εξαιρετικό ρόστερ και καλή χημεία. Η σειρά θα είναι δύσκολη και για τους δύο», ήταν τα λόγια του Έλληνα κόουτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x