Τυχερός στην ατυχία του στάθηκε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Στη φιλική νίκη της Σερβίας επί της Κίνας με 95-55 ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού δέχτηκε ένα ακούσιο χτύπημα από αγκώνα αντιπάλου στο πρόσωπο και η μύτη του αμέσως μάτωσε.
Ο θηριώδης ψηλός πήγε αμέσως στον πάγκο για τις πρώτες βοήθειες κι ευτυχώς διαπιστώθηκε πως δεν έχει πάθει κάταγμα. Αυτό ανακούφισε τον προπονητή του, Σάσα Τζόρτζεβιτς, που ποντάρει πολλά πάνω του, τόσο στην εθνική Σερβίας, όσο και στον Παναθηναϊκό.
Ο Ραντούλιτσα πρόλαβε να παίξει μόνο 11:19, αλλά στο διάστημα αυτό έκανε τη διαφορά έχοντας 14 πόντους (5/6 δίποντα, 4/4 βολές), 3 ριμπάουντ και 1 τάπα. Πάντως είναι άγνωστο αν θα παίξει στο αποψινό φιλικό με τη Ρωσία ή θα προφυλαχθεί.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






