Ευρώπη

Πρέπελιτς: «Όλοι συζητούν για τον Ντόντσιτς, αλλά 'φτύνουν' τους παίκτες που στηρίζουν πάντα την εθνική ομάδα»

Ο Κλέμεν Πρέπελιτς τα... έψαλλε στο κοινό της Σλοβενίας, τονίζοντας πως δεν θα έπρεπε να στέκεται στην απουσία του Λούκα Ντόντσιτς από τα «παράθυρα», αλλά στους παρόντες.

Η Σλοβενία ξεκίνησε ιδανικά στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ, αφού κέρδισε άνετα την Ουκρανία την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου και το Ισραήλ την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου, σε δύο ματς όπου δεν αγωνίστηκε φυσικά ο απασχολημένος στο NBA, Λούκα Ντόντσιτς.

Μετά τον αγώνα με τους Ισραηλινούς, ο Κλέμεν Πρέπελιτς δήλωσε ότι οι παίκτες που εμφανίστηκαν για τα «παράθυρα» της FIBA θα πρέπει να λαμβάνουν πολύ μεγαλύτερο σεβασμό από ό,τι έχουν αυτή τη στιγμή και ότι το κοινό δεν πρέπει να προσηλώνεται τόσο πολύ στον Ντόντσιτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Πάντα τονίζεται ποιοι δεν είναι εδώ και γιατί δεν είναι εδώ. Ξανά και ξανά μόνο Λούκα, Λούκα... Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τα καταφέρουμε στο κορυφαίο επίπεδο χωρίς τον Ντόντσιτς. Θα κάνω μια εξαίρεση, αλλά παρατηρώ και λαμβάνω πληροφορίες ότι πάντα "φτύνουν" αυτά τα παιδιά που έρχονται πάντα στην εθνική ομάδα. Χωρίς αυτά τα παιδιά, η Σλοβενία δεν θα είχε δει τον Ντόντσιτς σε μεγάλες διοργανώσεις με τη φανέλα της.

Αυτοί οι 11 ή 12 τύποι που είναι πάντα εδώ ίσως αξίζουν λίγο περισσότερο σεβασμό από το κοινό μας. Πάντα λέω ότι οι θαυμαστές μας είναι οι καλύτεροι στον κόσμο. Αλλά απλά έχω βαρεθεί να "φτύνουν" μερικούς τύπους ξανά και ξανά.. Ειλικρινά, πολλοί σκέφτονται ότι δεν πρέπει να έρθουν ξανά στην εθνική ομάδα. Όλοι είναι σημαντικοί για αυτά που συμβαίνουν στο σλοβενικό μπάσκετ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x