Ευρώπη

Πρίφτης: «Πολλά λάθη και κακό ξεκίνημα»

Τους λόγους για τους οποίους ο Άρης γνώρισε την ήττα από τη Νίμπουρκ εξήγησε ο Δημήτρης Πρίφτης κάνοντας ειδική αναφορά στα λάθη και στο νωθρό ξεκίνημα της ομάδας του στην α' περίοδο.

Στα πολλά λάθη που δημιούργησε τις προϋποθέσεις στη Νίμπουρκ να τρέξει στο ανοιχτό γήπεδο και στο νωθρό ξεκίνημα της α' περιόδου στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης μετά την ήττα του Άρη.

Ο Έλληνας τεχνικός, μάλιστα, εμφανίστηκε πολύ προβληματισμένος, καθώς αυτές οι «ανορθογραφίες» εμφανίστηκαν για τρίτο συνεχόμενο ματς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην Νίμπουρκ. Έπαιξε πιο επιθετικά από εμάς τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση. Επίσης δεχθήκαμε πολλούς πόντους στο transition από τα λάθη που κάναμε. Από εκεί και πέρα εμείς σε ένα ακόμη παιχνίδι πληρώσαμε το κακό μας ξεκίνημα. Είναι η τρίτη συνεχόμενη αναμέτρηση που γίνεται αυτό και πρέπει να δούμε πώς θα το διορθώσουμε.

Πρέπει να μπαίνουμε πιο συγκεντρωμένοι και να μην αφήνουμε τον αντίπαλό μας να ξεφεύγει στο σκορ και μετά να κυνηγάμε για να καλύψουμε την διαφορά. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ακολουθεί ένας αγώνας δύσκολος και υψηλών απαιτήσεων στο ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ έχουμε δύσκολη συνέχεια και στο Champions League».

Από την πλευρά του, ο Θοδωρής Ζάρας δήλωσε: «Συγχαρητήρια στην Νίμπουρκ. Ξέραμε ότι είναι μια ομάδα που τρέχει πολύ στο γήπεδο και δεν αντιδράσαμε σε αυτό το κομμάτι, με αποτέλεσμα να δεχθούμε αρκετούς πόντους στο ανοικτό γήπεδο στο πρώτο ημίχρονο και να πάρει η αντίπαλός μας μια διαφορά που δεν μπορέσαμε να καλύψουμε. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να αφήσουμε πίσω μας την ήττα γιατί μας περιμένει δύσκολη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x