Ευρώπη

Πρίφτης: «Σημαντική νίκη, μεγάλο το κίνητρο με ΑΕΚ»

Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε τη σημασία της νίκης του Άρη επί της Νίμπουρκ και αμέσως έστρεψε την προσοχή του στον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Η νίκη του Άρη επί της Νίμπουρκ χάρισε μεν την πρόκριση στα νοκ άουτ, αλλά ο Δημήτρης Πρίφτης γνωρίζει πως το ματς της χρονιάς για την ομάδα του είναι ο ημιτελικός Κυπέλλου με την ΑΕΚ που έρχεται.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες, ήταν πολύ σημαντική νίκη. Συγχαρητήρια και στη Νίμπουρκ γιατί είχε μεγάλη περιπέτεια μέχρι να φτάσει στην Θεσσαλονίκη. Είναι από τις καλύτερες ομάδες στο τρανζίσιον και την εκτέλεση, είναι πολύ δύσκολο να τους αντιμετωπίσεις, έτσι όπως ανοίγουν το παιχνίδι. Έγινε ένα κλειστό παιχνίδι, κρίθηκε σε κάποιες φάσεις στο τέλος. Προχωράμε, πρέπει να συγκεντρωθούμε στον αγώνα με την ΑΕΚ, που όλοι ξέρουμε ότι είναι ένα σοβαρό παιχνίδι», ανέφερε ο προπονητής των «κίτρινων».

Όσο για το αν η βαριά ήττα στο ΟΑΚΑ θα επηρεάσει την ομάδα του, είπε: «Όλα λειτουργούν αμφίπλευρα. Μπορεί να διεγείρει τον εγωισμό των παικτών, μπορεί όμως και να ανεβάσει την ψυχολογία του αντιπάλου μας. Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι, είναι ένα βήμα πριν από έναν τελικό, το κίνητρο είναι μεγάλο. Πρέπει να έχουμε πολύ έντονη επιθυμία και το μάξιμουμ συγκέντρωσης και ταυτόχρονα να μην αγχωθούμε. Θα κάνουμε έντονη προσπάθεια γιατί έχουμε μεγάλη επιθυμία».

Ο Γουίλ Κάμινγκς τόνισε: «Ήταν μια νίκη που χρειαζόμασταν για να συνεχίσουμε στον σωστό δρόμο. Προσπαθήσαμε να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με όσα έγιναν με την κακοκαιρία. Το καταφέραμε εν μέρει και κατακτήσαμε τη νίκη. Προχωράμε στο επόμενο», ενώ για τον ημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ είπε: «Πρέπει να είμαστε ακόμα πιο συγκεντρωμένοι. Είναι ημιτελικός, είναι σπουδαίο παιχνίδι σου δίνει την ευκαιρία να πας στον τελικό. Πρέπει να βγούμε και να παίξουμε ακόμα καλύτερα, να έχουμε υψηλό δείκτη συγκέντρωσης, να βελτιωθούμε και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να πάμε στον τελικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x