Ευρώπη

Προβάδισμα για Σιένα

Η Σιένα με δυσκολία κατάφερε να αποκτήσει το προβάδισμα στα ημιτελικά των πλέι οφ του «σπαγγέτι σιρκουί», επικρατώντας 75-73 της Ρόμα στην Τοσκάνη.

Η Σιένα επικράτησε 75-73 της Ρόμα στην Τοσκάνη στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του ιταλικού πρωταθλήματος μπάσκετ και προηγείται με 1-0 στη σχετική σειρά, ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης την ερχόμενη Δευτέρα.

Το συγκρότημα του Μάριο Κρέσπι είχε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα το προβάδισμα, όμως οι πρωταθλητές Ευρώπης του 1984 δυσκόλεψαν στα τελευταία λεπτά τους μόνιμους πρωταθλητές της γειτονικής χώρας, χωρίς να καταφέρουν να τους «κλέψουν» τη νίκη.

Ο Μαρκίζ Χέινς με 26 πόντους και 6 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών. Από τους «τζιαλορόσι», ξεχώρισαν οι Τζόουνς (18 πόντοι) και Εμπάκουε (15 πόντοι, 11 ριμπάουντ).

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x