Η Βενέτσια εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και νικώντας με 87-77 την Κρεμόνα έκανε το πρώτο από τα τρία βήματα που τη χωρίζουν από τα ημιτελικά των playoffs.
Η ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στην κανονική περίοδο είχε κορυφαίο τον Χρβόιε Πέριτς με 23 πόντους και 7 ριμπάουντ, ενώ πολύ καλή παρουσία είχε και ο Μάικ Μπράμος με 12 πόντους (1/2 βολές, 1/3 δίποντα, 3/6 τρίποντα), 6 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 28 λεπτά.
Ο Ντάριους Τζόνσον-Όντομ με 15 και ο Τράβις Ντίνερ με 13 πόντους προσπάθησαν περισσότερο για την Κρεμόνα, που θα προσπαθήσει να κάνει το break τη Δευτέρα στο δεύτερο ματς της Βενετίας.
"Αλωσε" το Αβελίνο η Τρεντίνο με 79-77, "έσπασε" την έδρα και έκανε το 1-0, με τις δύο ομάδες να τα ξαναλένε την ερχόμενη Τρίτη στο ίδιο γήπεδο στον δεύτερο προημιτελικό.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






