Ευρώπη

Πρόεδρος Βίρτους: «Στο τέλος της σεζόν θα σκεφτούμε για αλλαγές»

Απογοητευμένος με τον αποκλεισμό της Βίρτους από την Ούνιξ ήταν ο πρόεδρός της, Μάσιμο Τζανέτι, αλλά έμεινε ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του.

Το σύνθημα για την επόμενη… μέρα της Βίρτους έδωσε ο Μάσιμο Τζανέτι.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας από την Μπολόνια ήταν εμφανώς απογοητευμένος με τον αποκλεισμό από την Ούνιξ Καζάν στα ημιτελικά του Eurocup, αλλά από την άλλη τόνισε πως η Ευρωλίγκα παραμένει στόχος και πως μπορεί να… περιμένει, καθώς τώρα προέχει η κατάσταση του πρωταθλήματος.

Ερωτηθείς για ενδεχόμενες αλλαγές, ο Τζανέτι ξεκαθάρισε πως όλα θα πέσουν στο… τραπέζι, αφότου ολοκληρωθεί η σεζόν.

«Είναι κρίμα. Δεχθήκαμε ένα σερί στο τρίτο δεκάλεπτο και η διαφορά ήταν ότι εκείνοι ήταν εύστοχοι στα τρίποντα, ενώ εμείς κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε πολλές ελεύθερες βολές. Στον αθλητισμό είτε νικάς, είτε χάνεις. Πάμε για του χρόνου. Τώρα, πρέπει να επικεντρωθούμε στα playoffs του πρωταθλήματος. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα μας είναι ανώτερη, αλλά ενδεχομένως να εκτιμήσαμε λάθος το παιχνίδι και γι’ αυτό κάναμε πολλά λάθη. Είμαστε άνθρωπος του αθλητισμού και εκείνοι έπαιξαν καλύτερα και γι’ αυτό νίκησαν. Αν περιμένουμε την Ευρωλίγκα; Θα πάμε εκεί κάποια άλλη στιγμή. Τώρα, πρέπει να επικεντρωθούμε στα playoffs, ακόμη και στα παιδιά, που νοιάζομαι πολύ για εκείνους», δήλωσε αρχικά ο ιδιοκτήτης της Βίρτους.

Σε ερώτηση για το αν θα προβεί σε αλλαγές: «Όχι. Αυτό θα το σκεφτούμε αργότερα, στο τέλος της σεζόν. Τώρα, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Αυτή την στιγμή πρέπει να παλέψουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα προσπαθήσουμε, όπως προσπαθήσαμε κόντρα στην Ούνιξ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x