Ευρώπη

Πρόεδρος Ντόγκους: «Θα δούμε αν θα συνεχίσουμε στη Φενέρ»

Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο παραμονής της Ντόγκους ως βασικού χορηγού της Φενέρμπαχτσε, ο πρόεδρος της εταιρίας, Φερίτ Σαχένκ.

Χαρούμενος με την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από τη Φενέρμπαχτσε δήλωσε ο Φερίτ Σαχένκ, με τον πρόεδρος της Ντόγκους να δίνει αινιγματική απάντηση στην ερώτηση για το αν η εταιρία του θα παραμείνει ως βασικός χορηγός της ομάδας.

«Μεγάλη υπερηφάνεια. Δεν είναι τα χρήματα, αλλά η ψυχή. Η ενέργεια από τους οπαδούς, η πίστη στην ομάδα και ο κορυφαίος προπονητής. Φτάσαμε κοντά και θα μπορούσαμε να πάρουμε και το άλλο Κύπελλο (σ.σ. Ευρωλίγκα)», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της Ντόγκους, Φερίτ Σαχένκ, ο οποίος στη συνέχεια ερωτήθηκε για το αν η εταιρία του θα συνεχίσει να είναι χορηγός της Φενέρ: «Θα δούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x