Ευρώπη

Πρόεδρος Ούνιξ: «Οι ξένοι παίκτες και προπονητές θα επιστρέψουν σπίτι τους»

Στις πατρίδες τους θα επιστρέψουν σύντομα οι ξένοι παίκτες και προπονητές της Ούνιξ, όπως δήλωσε ο πρόεδρός της, Εβγκένι Μπογκατσέφ.

Ο φόβος είναι το συναίσθημα που επικρατεί στους ξένους παίκτες και προπονητές της Ούνιξ αυτή την στιγμή, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Εβγκένι Μπογκατσέφ.

Ο πρόεδρος της ομάδας του Καζάν αποκάλυψε πως όλα τα στελέχη θα επιστρέψουν σύντομα στις πατρίδες τους, ενώ δήλωσε πως η Ούνιξ ήταν έτοιμη να ταξιδέψει στο Μιλάνο για το εξ αναβολής ματς με την Αρμάνι (1/3).

«Ξοδέψαμε 8 εκατ. ρούβλια (σ.σ. περίπου 80.000 ευρώ) χθες για μία πτήση τσάρτερ, γιατί μας είπαν ότι το ματς θα γίνει. Τώρα, θα στείλουμε όλους τους ξένους παίκτες και προπονητές στο σπίτι τους. Όλοι είναι φοβισμένοι. Ελπίζω να μην συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση», ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα της ρωσικής ομάδας στο «TASS».

Το φετινό ρόστερ της Ούνιξ έχει εννιά ξένους παίκτες και συγκεκριμένα τους Σπίσου, Τζον Μπράουν, Λορέντζο Μπράουν, Κάνααν, Μπράντλεϊ, Χόλαντ, Μέιο, Χεζόνια και Τζεκίρι, αλλά και τον Κροάτη προπονητή, Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x