Ευρώπη

Πρόεδρος Ούνιξ: «Θέλει να μείνει ο Χεζόνια, αλλά δεν εξαρτάται από εμάς»

Την πρόθεση του Μάριο Χεζόνια να παραμείνει στην Ούνιξ αποκάλυψε ο Εβγκένι Μπόγκατσεφ, ο οποίος όμως τόνισε πως η μη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα μπορεί να επηρεάσει την απόφαση του Κροάτη.

Την παραμονή του Μάριο Χεζόνια στην Ούνιξ επιθυμεί ο Εβγκένι Μπόγκατσεφ.

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος της ομάδας του Καζάν δήλωσε πως και ο Κροάτης φόργουορντ θέλει να μείνει, αλλά η μη συμμετοχή στην Ευρωλίγκα ενδεχομένως να του αλλάξει την απόφαση. Επίσης, από τους ξένους παίκτες στο υπάρχον ρόστερ, εκτός από τον Χεζόνια, μόνο ο Μάρκο Σπίσου έχει συμβόλαιο.

«Ο Μάριο έχει συμβόλαιο και θέλει να μείνει. Του αρέσει το Καζάν, αλλά η Ούνιξ όπως και οι άλλες ρωσικές ομάδες απ’ όσο ξέρουμε μέχρι τώρα, δεν θα είναι στην Ευρωλίγκα. Αυτό, ενδεχομένως να επηρεάσει την απόφαση για το μέλλον του. Θα ήθελα πολύ να μείνει όπως και ο προπονητής μας, Βέλιμιρ Περάσοβιτς, αλλά δεν εξαρτώνται όλα από την Ούνιξ», δήλωσε αρχικά ο πρόεδρος της ρωσικής ομάδας στο «RIA» και πρόσθεσε:

«Εκτός από τον Χεζόνια, από τους ξένους παίκτες μόνο ο Σπίσου έχει συμβόλαιο. Από τους Ρώσους έχουν συμβόλαια οι Βοροντσέβιτς, Ζάιτσεφ, Κλιμένκο και Κομόλοφ».

Σύμφωνα, πάντως, με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα, ο Χεζόνια φέρεται να έχει δώσει τα χέρια με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x