Ευρώπη

Πρόεδρος Παρτίζαν: «Δύο χιλιάδες οπαδοί βοήθησαν για να πληρωθεί η εφορία»

Ο πρόεδρος της Παρτίζαν, Οστόγια Μιχαίλοβιτς, ανέφερε πως δύο χιλιάδες φίλοι της ομάδας βοήθησαν για να πληρωθεί χρέος στην εφορία.

Για την βοήθεια που έδωσαν δύο χιλιάδες φίλοι της Παρτίζαν, προκειμένου να πληρωθεί χρέους ύψους 1.5 εκατ. ευρώ, μίλησε συνέντευξή του ο πρόεδρος της ομάδας, Οστόγια Μιχαίλοβιτς.

«Περίπου 2.000 άτομα, κάποιες δημόσιες φιγούρες, μερικοί φίλοι, οπαδοί επικοινώνησαν με την ομάδα και θέλουν να βοηθήσουν με τα χρήματα για να μπορέσουμε να χαλαρώσουμε το χρέος. Είναι πολύ σημαντικό να μπούμε στο πρόγραμμα ρύθμισης και να μην μας βαραίνει το χρέος, προκειμένου να έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα», ήταν τα λόγια του.

Ακόμη, ο Σέρβος πολιτικός έκανε λόγο και για την πρόκριση στα playoffs της Ευρωλίγκας, αλλά και για τον αποκλεισμό του Ερυθρού Αστέρα, λέγοντας πως ήταν επιτυχία για τη δική του ομάδα, μιας και έχει πολύ χαμηλότερο μπάτζετ από άλλους συλλόγους, ενώ ανέφερε πως λυπάται για το ότι έμεινε εκτός η άλλη ομάδα του Βελιγραδίου.

«Η επιτυχία μας είναι ακόμη μεγαλύτερη, καθώς πολλές ομάδες που προκρίθηκαν στα playoffs έχουν δύο ή τρεις φορές μεγαλύτερο μπάτζετ από εμάς. Λυπάμαι που δεν είναι στην οκτάδα της EuroLeague ο Ερυθρός Αστέρας», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x