Ευρώπη

Πρόεδρος Σάσαρι: «Το Μπούργος πρέπει να μας κάνει επίτιμους δημότες»

Σε μια τρομερή δήλωση προέβη ο πρόεδρος της Σάσαρι, Στέφανο Σαρντάρα, που ανέφερε ότι η πόλη του Μπούργος πρέπει να κάνει επίτιμους δημότες την ομάδα του.

Στα όσα διαδραματίστηκαν πριν από το δεύτερο παιχνίδι με την Μπούργος αναφέρθηκε σε διαδικτυακή συνέντευξή του στο basketuniverso.it ο πρόεδρος της Σάσαρι, Στέφανο Σαρντάρα.

Ο ισχυρός άνδρας των «μπιανκομπλού» τόνισε ότι οι Ισπανοί οφείλουν να απολογηθούν σε εκείνον και την ομάδα του, καθώς τους κατηγόρησαν για τη στάση τους πριν από το δεύτερο ματς της σειράς των «16» του Basketball Champions League.

Θυμίζουμε ότι οι άνθρωποι των Ιταλών είχαν απειλήσει πως δεν θα κατέβουν να αγωνιστούν σε περίπτωση που διεξαχθεί με κόσμο το παιχνίδι, ενώ η απόφαση για κεκλεισμένων των θυρών πάρθηκε λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα.

Όπως επισήμανε ο Σαρντάρα, η πόλη της Μπούργος οφείλει να κάνει επίτιμους δημότες παίκτες, προπονητές και διοίκηση της Σάσαρι για τη στάση τους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: «Ο προπονητής τους θα πρέπει να απολογηθεί, σε εμάς και σε όλους τους κατοίκους της πόλης. Το Μπούργος πρέπει να μας κάνει... επίτιμους δημότες. Αν υπήρχαν 10.000 φίλαθλοι στο γήπεδο, θα είχαν πληγεί πολύ περισσότερο από τον κορωνοϊό».

View this post on Instagram

@stefano_sardara @frabouss @mr_puggioni

A post shared by BasketUniverso (@basketuniverso.it) on

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x