Ευρώπη

Πρόστιμο στους παίκτες, αλλά και στον εαυτό του έβαλε ο Μπαρτζώκας!

Με πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ τιμωρήθηκαν παίκτες και προπονητικό σταφ της Μπαρτσελόνα, για τις κακές φετινές εμφανίσεις και μάλιστα ύστερα από εισήγηση του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Η φετινή χρονιά κυλάει πολύ μέτρια για την Μπαρτσελόνα και ειδικά στην Ευρωλίγκα που μπορεί να χαρακτηριστεί κακή.

Οι τραυματισμοί σίγουρα παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο, αλλά στο στρατόπεδο των Καταλανών υπάρχει και η άποψη πως οι εναπομείναντες δεν δίνουν και τον… καλύτερο εαυτό τους.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το «Catalunya Radio», ο σύλλογος αποφάσισε να επιβάλει πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ τόσο στους παίκτες, όσο και στο προπονητικό επιτελείο και μάλιστα η τιμωρία αυτή ήρθε, ύστερα από εισήγηση του Γιώργου Μπαρτζώκα!

Μέχρι στιγμής, στο ισπανικό πρωτάθλημα οι «μπλαουγκράνα» βρίσκονται στην τέταρτη θέση με ρεκόρ 13-5, ενώ είναι 12οι στην Ευρωλίγκα, με 8-13.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x