Ευρώπη

Ψηλά στη λίστα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κάιλ Γκάι μετά τα φετινά του... όργια με την Τενερίφη!

Σύμφωνα με τους Ισπανούς, η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού AKTOR, Κάιλ Γκάι, ενόψει της καλοκαιρινής ενίσχυσης στις θέσεις των γκαρντ!

Μπορεί η τρέχουσα αγωνιστική σεζόν να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να δίνει μάχες στα playoffs της Ευρωλίγκας και στην ACB, ωστόσο, οι άνθρωποι του συλλόγου «ψάχνονται» στην αγορά ενόψει και της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.


Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, οι «μερένχες» πήραν την απόφαση να προχωρήσουν στην απόκτηση ενός γκαρντ με έφεση στο μακρινό σουτ, ο οποίος και θα προσφέρει λύσεις ερχόμενος από τον πάγκο, μιας και ο Ρούντι θα αποσυρθεί φέτος από την ενεργό δράση, ενώ οι Γιούλ και Κοζέρ πλησιάζουν αισίως τα 37 τους χρόνια.


Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το «encestando.es», οι Μαδριλένοι ψάχνουν έναν παίκτη τύπου... Κάρολ, ο οποίος ερχόταν από τη second unit και άλλαζε πολλές φορές τη ροή του αγώνα με τα τρίποντά του, προσφέροντας πλάτος στο παιχνίδι της ομάδας.

Κάπως έτσι λοιπόν, η «Βασίλισσα» έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του Κάιλ Γκάι, ο οποίος στο δεύτερο μισό της σεζόν... βγάζει μάτια με τη φανέλα της Τενερίφης - 14,5 πόντους κατά μέσο όρο στην ACB με 40% στο τρίποντο και 21,5 πόντους μ.ο. με 34% στο τρίποντο στο BCL - μετά και το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό AKTOR!

Μάλιστα, η ρήτρα αποχώρησης από την Τενερίφη είναι μόλις... 50.000 ευρώ, ένα ποσό που μπορεί πανεύκολα να καλύψει η Ρεάλ, προσθέτοντας έτσι έναν δεινό σκόρερ.

Ωστόσο, ο 27χρονος Ισπανός με πολωνικό διαβατήριο γκαρντ δεν «παίζει» μόνος του για τη Ρεάλ, αφού, οι Ισπανοί «τσεκάρουν» και την περίπτωση του πρώην παίκτη του Λαυρίου και νυν της Ουνικάχα Μάλαγα, Τάισον Κάρτερ, ο οποίος έχει μέσο όρο 11 πόντους και 42% σε τρίποντα στο ισπανικό πρωτάθλημα και 10,7 και 35% στο Champions League.

Πάντως, με τα όσα αναφέρουν στη χώρα της Ιβηρικής, πρώτο φαβορί τη δεδομένη χρονική στιγμή δίνεται ο πρώην άσος των «πρασίνων»!


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x