Ευρώπη

Ξέρανε την Μπανταλόνα με δεύτερο game winner του Ντεκ σε τέσσερις μέρες η Ρεάλ!

Με τον Γκάμπριελ Ντεκ να σκοράρει και νικητήριο καλάθι (όπως με τη Ζάλγκιρις), η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε πολύ δύσκολα με σκορ 95-92 την Μπανταλόνα για την ΑCB.

Δύο φορές με τον ίδιο τρόπο νίκησε η Ρεάλ Μαδρίτης, σε διάστημα τεσσάρων ημερών!

Η «βασίλισσα» επικράτησε με σκορ 95-92 της Μπανταλόνα και συνέχισε την «συγκατοίκηση» με τη Μάλαγα στην κορυφή της ACB, χάρη σε game winner τρίποντο του Γκάμπριελ Ντεκ, που είχε «ξεράνει» με τον ίδιο σχεδόν τρόπο και τη Ζάλγκιρις στην τελευταία αγωνιστική της Euroleague!



Για ακόμη μία φορά, οι Μαδριλένοι προβλημάτισαν με την απόδοσή τους, κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν είναι καν ομάδα playoffs στη Liga Endesa. Η Μπανταλόνα ήταν σε μεγάλο διάστημα του αγώνα μπροστά στο σκορ και έφτασε κοντά στη νίκη, πριν ο Αργεντινός φόργουορντ της τη στερήσει με αυτό το μεγάλο τρίποντο.

Κορυφαίος των νικητών με 20 πόντους ήταν ο Μάριο Χεζόνια, ενώ 14 πόντους και 8 ριμπάουντ είχε ο Έντι Ταβάρες και από 13 πόντους ο Ντεκ με τον Σέρχι Γιουλ. Από τους ηττημένους, ξεχώρισε ο Άντε Τόμιτς με 19 πόντους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι λίγο νωρίτερα, η Βαλένθια επικράτησε με σκορ 88-81 της Γρανάδα εκτός έδρας και έμεινε στην 7η θέση και σε τροχιά playoffs, έχοντας ως πρώτους σκόρερ τους Μπράντον Ντέιβις και Κρις Τζόουνς που μέτρησαν 18 πόντους.

Τα δεκάλεπτα: 22-20, 37-45, 68-65, 95-92

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x