Ευρώπη

Πάτησε γκάζι στο φινάλε και ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπανταλόνα η Ρεάλ

Μπορεί να η Μπανταλόνα να τα έδωσε όλα προς το τέλος στη Μαδρίτη, όμως η Ρεάλ δεν την πάτησε, πήρε τη νίκη σχετικά άνετα (99-89) και το μυαλό της βρίσκεται ήδη στο Βελιγράδι.

Σε μια απίστευτα περίεργη σεζόν στην ACB όπου όλοι μπορεί να χάσουν από όλους, η Ρεάλ έκανε μια αρκετά ικανοποιητική επιθετικά εμφάνιση απέναντι στη Μπανταλόνα μέσα στη Μαδρίτη, πρόσθεσε μια ακόμα νίκη στην συγκομιδή της (99-89) και διατηρήθηκε εύκολα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, όμως λαχτάρισαν στο φινάλε, και συγκεκριμένα πέντε λεπτά πριν το τέλος όταν οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 85-85, βάζοντας φωτιά στο ματς. Η ποιότητα της ομάδας του Λάσο που την έχει στείλει εδώ και μέρες στο Βελιγράδι, μίλησε.

Πρώτος σκόρερ της βραδιάς ήταν ο σπουδαίος Άντε Τόμιτς με 25 πόντους, που στα 35 του συνεχίζει ακάθεκτος. Από την πλευρά των νικητών, ξεχώρισε ο Άνταμ Χάνγκα με 20 πόντους, ο Γκέρσον Γιαμπουσέλε είχε 17 με πέντε ριμπάουντ, ενώ ο Βινσέντ Πουαριέ σταμάτησε στους 16 συν οκτώ ριμπάουντ!

Τα δεκάλεπτα: 29-23, 47-46, 76-69, 99-89





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x