Ευρώπη

Πήρε εξιτήριο ο Λάσο και επέστρεψε σπίτι του!

Εξιτήριο πήρε από το νοσοκομείο ο Πάμπλο Λάσο, ο οποίος επέστρεψε σπίτι του και εξέφρασε την ανυπομονησία να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πολύ ευχάριστα νέα για τον Πάμπλο Λάσο!

Ο προπονητής της Ρεάλ, ο οποίος υπέστη έμφραγμα την περασμένη Κυριακή (5/6) και νοσηλευόταν σε κλινική της Μαδρίτης, πήρε εξιτήριο την Τρίτη (7/6) και επέστρεψε στο σπίτι του, αφού οι τελευταίες εξετάσεις του έδειξαν ότι διέφυγε τον κίνδυνο.

Προς το παρόν, ο έμπειρος τεχνικός δεν θα ασκήσει τα καθήκοντά του στον πάγκο της «βασίλισσας», με τον άμεσο συνεργάτη του Τσους Ματέο να αναλαμβάνει προσωρινά χρέη πρώτου προπονητή.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Τύπο της Ισπανίας, ο Λάσο είναι πιθανό σε μερικές ημέρες να δώσει το «παρών» στις προπονήσεις της Ρεάλ, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθεί ξανά στην άκρη του πάγκου της προς το τέλος της φετινής σεζόν, εφόσον φυσικά η ομάδα του προκριθεί στους τελικούς της Liga Endesa.

Το μήνυμα του Ισπανού προπονητή:

«Επέστρεψα σπίτι μου και νιώθω πολύ καλά. Ήμουν τυχερός που η ζωή μου, μου έδωσε μία προειδοποίηση. Όπως μου είπε ο γιατρός χθες, είμαι καλύτερα σε σχέση με πέντε ημέρες πριν. Έχω τη δύναμη και την επιθυμία να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x