Ευρώπη

Πλησιάζει η επιστροφή Καμπάτσο στη Ρεάλ!

Στην τελική ευθεία φέρεται να έχει μπει η επιστροφή του Φακούντο Καμπάτσο στη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες συζητήσεις!

Έτοιμος να φορέσει ξανά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Φακούντο Καμπάτσο.

Όπως αποκάλυψε το «Onda Madrid» οι δύο πλευρές βρίσκονται σε πολύ προχωρημένες συζητήσεις, με τον Αργεντινό να παρουσιάζεται μία «ανάσα» από την επιστροφή του.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, ο 31χρονος, ο οποίος έπειτα από μία διετία έμεινε ελεύθερος από τους Νάγκετς, βλέπει να έχει κλείσει η αγορά του ΝΒΑ και πως δύσκολα θα βρει ένα συμβόλαιο στον «μαγικό κόσμο».

Για τον λόγο αυτό, ο Καμπάτσο έκανε… στροφή 180 μοιρών και πλέον καλοβλέπει και με το παραπάνω να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη, αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Παράλληλα, προτεραιότητά του είναι να αγωνιστεί ξανά στη Ρεάλ, στην οποία ανήκε από το 2014 μέχρι το 2020, πλην τη διετία (2015-17) όπου αγωνίστηκε ως δανεικός στη Μούρθια.

Από ‘κει και πέρα, ο Ισπανός δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο «Φακού» έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες της Ευρώπης, ωστόσο επιθυμία του είναι να παίξει ξανά για λογαριασμό της «βασίλισσας», της οποίας η πρόταση φέρεται να τον ικανοποιεί πολύ περισσότερο από τις υπόλοιπες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x