Ευρώπη

Ρούμπιο: «Ο Γιούλ παίζει στο ίδιο επίπεδο με τον Κάρι»

Την άποψη πως η αγωνιστική ποιότητα του Σέρχιο Γιούλ είναι ίδιου επιπέδου με αυτή του Στέφεν Κάρι, εξέφρασε ο Ρίκι Ρούμπιο.

Το εγκώμιο του Σέρχιο Γιούλ, για τον όποιο τόνισε πως αποτελεί τον Στέφεν Κάρι των ευρωπαϊκών γηπέδων, έπλεξε ο Ρίκι Ρούμπιο. Ο γκαρντ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, τόνισε για τον συμπατριώτη του πως αγωνίζεται με τέτοια αυτοπεποίθηση που είναι απίθανο να τον σταματήσει κάποιος.

«Ο Γιούλ είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Στέφεν Κάρι στην Ευρώπη. Έχει τρομερή αυτοπεποίθηση, και είναι απίθανο για κάποιον να τον σταματήσει. Αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος παίκτης στα ευρωπαϊκά γήπεδα. Μόνο ο ίδιος γνωρίζει αν το όνειρο του είναι να αγωνιστεί στο ΝΒΑ ή να παραμείνει εκεί που είναι. Ως φίλος του, με ενδιαφέρει να είναι χαρούμενος» ήταν τα λόγια του 26χρονου διεθνούς, ο οποίος σχετικά με το προσεχές Ευρωμπάσκετ πρόσθεσε «περιμένω πως και πως την διοργάνωση. Με πονούσε που δεν κατάφερνα να βρίσκομαι με την εθνική ομάδα τα τελευταία χρόνια. Θυσιάζεις ένα καλοκαίρι, όμως θα περάσεις καλά».

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Ξενικάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x