Ευρώπη

Παρουσιάστηκε από την Μπαρτσελόνα ο Ρούμπιο: «Θέλω να απολαμβάνω ξανά το μπάσκετ»

Παίκτης της Μπαρτσελόνα με κάθε επισημότητα, είναι ο 33χρονος Ισπανός γκαρντ, Ρίκι Ρούμπιο!

Παίκτης της Μπαρτσελόνα και επίσημα ο Ρίκι Ρούμπιο!

O 33χρονος γκαρντ έχει αφήσει πίσω του τα θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετώπισε και επιστρέφει στην αγωνιστική δράση για χάρη των «μπλαουγκράνα», υπογράφοντας το νέο του συμβόλαιο, του οποίου η διάρκεια δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Έχοντας αποφασίσει να μείνει εκτός παρκέ για περισσότερες από 300 ημέρες, ο Ρούμπιο αγωνίστηκε ξανά με την εθνική Ισπανίας στα προκριματικά του EuroBasket 2025, ενώ πλέον είναι έτοιμος να ξαναφορέσει και τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, με την οποία είχε αγωνιστεί και τη διετία 2009-2011, πριν μετακομίσει στις ΗΠΑ και στο NBA!





«Ξεκινώ λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ. Θέλω να απολαμβάνω το μπάσκετ και θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να κάνω τα πράγματα όμορφα. Θέλω να προσφέρω όσα μπορώ στην ομάδα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω να προσαρμοστώ όσο το δυνατό γρηγορότερα σε μία ομάδα που είναι γεμάτη καλούς παίκτες και θα δούμε πότε θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ. Γκριμάου και Ναβάρο με έκαναν να νιώσω άνετα και αυτό ήταν το κλειδί της συμφωνίας. Επέστρεψα υπό συνθήκες που δεν ήταν φυσιολογικές και χρειαζόμουν την ειλικρίνεια με την οποία με προσέγγισαν από την Μπαρτσελόνα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πολύπειρος γκαρντ, κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x