Ευρώπη

Ρούμπιο: «Θέλω πολύ να παίξω με την εθνική - Δεν ξέρω αν είμαι ακόμη έτοιμος»

Ο Ρίκι Ρούμπιο μίλησε για το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο με την Ισπανία, τονίζοντας πως είναι κάτι το οποίο επιθυμεί όμως θα εξαρτηθεί από την κατάστασή του.

Μετά από τον σοβαρό τραυματισμό στον χιαστό που τον ταλαιπώρησε, ο Ρίκι Ρούμπιο επέστρεψε στη δράση για τους Καβαλίερς τον Γενάρη.

Παρόλα αυτά, ο Ισπανός βετεράνος γκαρντ είναι φανερά εκτός ρυθμού, με αποτέλεσμα να παίρνει μικρό χρόνο συμμετοχής, ειδικά στα playoffs, όπου αγωνίστηκε μόλις 17 λεπτά συνολικά στους 5 αγώνες των Καβς.

Ερωτηθείς αν έχει σκοπό να ενισχύσει την Ισπανία στο επερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Ρούμπιο ήταν ξεκάθαρος. Τόνισε πως επιθυμεί να παίξει για τη «ρόχα», όμως αυτό θα εξαρτηθεί από τη σωματική του κατάσταση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Η σεζόν μόλις τελείωσε χθες, οπότε θέλω να πάρω το χρόνο μου. Νομίζω ότι θα βοηθούσε τον ρυθμό μου να παίξω, αλλά πρώτα θα συναντηθώ με την ιατρική μου ομάδα και να δω τι είναι καλύτερο για μένα όσον αφορά την αποθεραπεία. Νομίζω ότι πρέπει να πάρω περισσότερη δύναμη στο κάτω μέρος του σώματός μου και να δω τι είναι καλύτερο για μένα. Φυσικά, πάντα θέλω να αγωνίζομαι, το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι επίσης κάτι ιδιαίτερο, αλλά θα πάρω τον χρόνο μου»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x