Ευρώπη

Στην Κουμπάν ο Οκάρο Γουάιτ, στη Ζενίτ ο Αντριέν Μοερμάν

Στη VTB League αποφάσισαν να συνεχίσουν την καριέρα τους οι Οκάρο Γουάιτ και Αντριέν Μοερμάν, αφού ο πρώτος ανακοινώθηκε από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και ο δεύτερος από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Στη Ρωσία για τη Λοκομοτίβ Κουμπάν μετακόμισε ο Οκάρο Γουάιτ.

Ο Αμερικανός πρώην φόργουορντ Άρη και Παναθηναϊκού φέτος συμμετείχε στα δοκιμαστικά της θυγατρικής ομάδας των Σικάγο Μπουλς στην G-League, αλλά έκτοτε δεν είχε αγωνιστεί σε κάποια άλλη ομάδα. Πλέoν, βρήκε τον νέο σταθμό της καριέρας του στη Λοκομοτίβ Κουμπάν, επιστρέφοντας στη VTB League μετά το πέρασμά του από την Ούνικς Καζάν.



Αυτή δεν ήταν, ωστόσο, η μοναδική σημαντική μεταγραφική κίνηση της ημέρας, καθώς η Ζενίτ ανακοίνωσε με τη σειρά της τον Αντριέν Μοερμάν. Ο Γάλλος παίκτης αγωνιζόταν με τη φανέλα της Μονακό ωστόσο είχε αποδεσμευθεί, χωρίς να έχει τη δυνατότητα να παίξει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας λόγω της παρέλευσης της προθεσμίας για τις εσωτερικές μεταγραφές.

Τελικά, αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα της ομάδας της Αγίας Πετρούπολης, υπό τις οδηγίες του Τσάβι Πασκουάλ αλλά και με συμπαίκτη τον συμπατριώτη του Τομά Ερτέλ, με τον οποίο συνυπήρξαν μάλιστα στην Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x