Ευρώπη

Σάκοτα: «Θα είμαστε διαφορετικοί από το πρώτο ματς»

Στη διαπίστωση πως η ΑΕΚ θα είναι διαφορετική από την πρώτη αναμέτρηση κόντρα στη Γαλατάσαραϊ στην Κωνσταντινούπολη έφτασε ο Ντράγκαν Σάκοτα στη Media Day της αναμέτρησης της Τετάρτης για το Euro Cup.

Ο Σέρβος τεχνικός της «Ένωσης» τόνισε πως έχουν βρει το ρυθμό τους, σε αντίθεση με το ματς του πρώτου γύρου, θεωρεί πως έχει ανέβει η ψυχολογία τους, ενώ έχουν ενισχυθεί σε περιφέρεια και ρακέτα, περιμένοντας και τη βοήθεια από τον Κούπερ.

Αναλυτικά: «Σίγουρα, θα παρουσιάσουμε διαφορετικό πρόσωπο από αυτό του πρώτου αγώνα στην Κωνσταντινούπολη. Η Γαλατάσαραϊ ήταν πιο έτοιμη εκείνη τη στιγμή, ενώ εμείς προερχόμασταν από αγώνες που δεν είχαμε ακόμα ρυθμό. Αυτή τη στιγμή, είμαστε σίγουρα καλύτεροι, με καλή ψυχολογία και ελπίζουμε να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη.

Είμαστε δυνατοί και στα γκαρντ και κάτω από το καλάθι και έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε σωστό ροτέισον. Είμαστε αισιόδοξοι ότι μπορούμε να βγάλουμε ένα δυνατό αγώνα. Είμαστε σε καλό ρυθμό και σίγουρα η έλευση του Κούπερ μας δίνει περισσότερες επιλογές στην περιφέρεια και καλύτερη ποιότητα στην οργάνωση».

Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε πως: «Δεν προλάβαμε να κάνουμε κάποια ειδική προετοιμασία για τον αυριανό αγώνα, επειδή χθες είχαμε την αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα στην Κωνσταντινούπολη. Σήμερα, στην προπόνηση, θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε κάποιες τακτικές, ώστε να είμαστε έτοιμοι αύριο απέναντι στην ΑΕΚ.

Σίγουρα, θέλουμε να νικήσουμε, ωστόσο, δεν μας ενδιαφέρει αν θα βγούμε πρώτοι ή δεύτεροι. Αυτό που έχει σημασία είναι να πάρουμε την πρόκριση στον επόμενο γύρο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x