Ευρώπη

Γιασκεβίτσιους: «Οι αποχωρήσεις των Χάνγκα και Κλαβέρ ήταν απόφαση του συλλόγου»

Ο Σαρούνας Γιασκεβίτσιους αναφέρθηκε στις αποχωρήσεις των Χάνγκα και Κλαβέρ τονίζοντας πως ήταν απόφαση της ομάδας, λόγω των οικονομικών συνθηκών στους «μπλαουγκράνα».

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Σαρούνας Γιασκεβίτσιους, φιλοξενήθηκε στη «Mundo Deportivo», μιλώντας εφ' όλης της ύλης για τα μεταγραφικά ζητήματα των Καταλανών.

Ο κόουτς των «μπλαουγκράνα» τόνισε πως παρά το γεγονός πως έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος με τους Χάνγκα και Κλάβερ, ο σύλλογος αναγκάστηκε να τους αποχωριστεί λόγω οικονομικών δυσκολιών.

«Ο Χάνγκα και ο Κλαβέρ αποχώρησαν, ήταν δύο αποφάσεις που πήραμε, που δεν ήταν ευχάριστες. Είναι δύο σπουδαίοι τύποι, με τους οποίους ήμουν απολύτως ικανοποιημένος. Σε αυτή την κατάσταση όμως, κάναμε αυτό που αποφάσισε ο σύλλογος. Τους ευχαρίστησα για ό,τι έκαναν για την Μπαρτσελόνα, καλώς ή κακώς όμως η κατάσταση είναι αυτή», ανέφερε αρχικά ο Λιθουανός τεχνικός.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα οικονομικά δεδομένα που επικρατούν στους «μπλαουγκράνα», αλλά και στη μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ ενόψει της νέας σεζόν, τονίζοντας πως δύσκολα θα υπάρξει απόκτηση παίκτη στη θέση «3»:

«Κοιτάζουμε καθημερινά τα δεδομένα, για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο σύλλογος και τι χρήματα διαθέτουμε για να υπογράψουμε παίκτες. Εξελέγη νέος πρόεδρος, ο οποίος ασχολείται διαρκώς με το οικονομικό κομμάτι. Είναι αρκετά δύσκολο, αλλά έτσι είναι. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον κορμό μας και να κάνουμε κάποιες μικρές προσθήκες, να χτίσουμε κοιτάζοντας το μέλλον.

Δεν υπάρχει η επιλογή απόκτησης ενός παίκτη στο "3" αυτή την στιγμή, δεν μπορούμε να πάμε στη διοίκηση και να ζητήσουμε χρήματα. Ξέρουμε ποια είναι τα οικονομικά του συλλόγου. Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχει πάρει την απόφασή του, εμείς όμως οφείλουμε να κάνουμε τη δουλειά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x