Ευρώπη

Σαρίτσα: «Δύσκολο το ματς με την ΑΕΚ»

Πολύ δύσκολη αποστολή περιμένει την Μπεσίκτας στο ΟΑΚΑ απέναντι στην ΑΕΚ και αυτό που απασχολεί περισσότερο τον Ουφούκ Σαρίτσα είναι οι τραυματισμοί που αντιμετωπίζει η ομάδα του.

Οι πολλοί τραυματισμοί είναι αυτό που απασχολεί περισσότερο τον Ουφούκ Σαρίτσα, ενόψει της επίσκεψης της Μπεσίκτας στο ΟΑΚΑ για το ματς με την ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε μετά τη νίκη επί της Γεσιλγκιρεσούν για το πρωτάθλημα Τουρκίας.

«Δείξαμε χαρακτήρα. Ξεκινήσαμε καλά στο ματς, αλλά στο δεύτερο δεκάλεπτο δεν ήμασταν τόσο καλοί. Στο τρίτο δεκάλεπτο πήραμε μία μεγάλη διαφορά και έτσι φτάσαμε σε μία άνετη νίκη. Την Τρίτη έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Είναι σημαντικό διατηρήσουμε ψηλά την αυτοπεποίθησή μας, καθώς θα αναγκαστούμε να παίξουμε με μικρό ροτέισον εξαιτίας των τραυματισμών», ήταν τα λόγια του προπονητή της Μπεσίκτας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x