Ευρώπη

Αγωνία για Σενγκέλια στην ΤΣΣΚΑ και εν όψει Ολυμπιακού

Πρόβλημα προκύπτει με τον πιο φορμαρισμένο παίκτη της φετινής Euroleague, καθώς ο Τόκο Σενγκέλια έχει πρόβλημα τραυματισμού και είναι αμφίβολος για το ματς με τον Ολυμπιακό.

«Καυτός» έχει αρχίσει τη φετινή σεζόν στη Euroleague ο Τόκο Σενγκέλια, καθώς ήδη έχει αναδειχθεί δύο φορές MVP, αλλά μετά τη νίκη επί της Ζενίτ προέκυψε πρόβλημα με τον Γεωργιανό φόργουορντ.

Συγκεκριμένα, ο πρώην άσος της Μπασκόνια έχει πρόβλημα στον ώμο και πρόκειται να υποβληθεί σε εξετάσεις. «Ένιωσε καλύτερα σήμερα όμως δεν είναι στο επίπεδο που απαιτείται για να παίξει σε ένα σκληρό ματς όπως αυτό με τον Ερυθρό Αστέρα. Παίζουν στα όρια του φάουλ, είναι πολύ επιθετικοί και στις δυο πλευρές του γηπέδου», δήλωσε ο Δημήτρης Ιτούδης με την ιατρική ενημέρωση να αναφέρει:

«Αμέσως μετά τον αγώνα με τη Ζενίτ, ο Τόκο Σενγκέλια ένιωσε πόνο στον ώμο του. Υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις και δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα στους επόμενους αγώνες».

Υπενθυμίζεται ότι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου και αναμένεται με ενδιαφέρον η κατάσταση του κορυφαίου παίκτη μέχρι τώρα στη Euroleague.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x