Ευρώπη

Σεραφέν: «Ήθελα πολύ να πάω στην Μπάρτσα, αλλά δεν είχε χώρο στο ρόστερ»!

Προτεραιότητα του Κέβιν Σεραφέν ήταν να μετακομίσει στην Μπαρτσελόνα αυτό το καλοκαίρι, ωστόσο σύμφωνα με τον Γάλλο σέντερ οι Καταλανοί δεν είχαν χώρο στο ρόστερ τους!

Μία… ανάσα από την επιστροφή στην Ευρώπη και την Μπαρτσελόνα έφτασε το καλοκαίρι ο Κέβιν Σεραφέν!

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, είχε φτάσει στις τελικές διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, ωστόσο δεν υπήρχε χώρος στο ρόστερ των Καταλανών για να ολοκληρωθεί η μετακίνησή του.

Τελικά, ο Γάλλος σέντερ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο NBA, υπογράφοντας συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών με τους Ιντιάνα Πέισερς.

«Η Μπαρτσελόνα ήταν η πρώτη μου επιλογή. Μίλησα με τον τζένεραλ μάνατζερ, ο οποίος με πήρε τηλέφωνο και στη συνέχεια μίλησα με τον κόουτς. Ήταν η πρώτη μου επιλογή. Αλλά, μου είπαν να περιμένω, καθώς όπως μου είπαν, ήθελαν να κάνουν χώρο στο ρόστερ. Μετά, μου είπαν τελικά πως δεν μπορούν να προχωρήσουν τη μεταγραφή, καθώς δεν ήταν σε θέση να κάνουν χώρο», δήλωσε αρχικά ο Κέβιν Σεραφέν στην ιστοσελίδα «HoopsHype» και πρόσθεσε:

«Τότε, μίλησα με τον μάνατζέρ μου και εκείνος άρχισε να καλεί σε ομάδες του NBA, για να δούμε αν θα μπορούσα να βρω εκεί ένα συμβόλαιο. Γι’ αυτό μου πήρε καιρό να αποφασίσω, καθώς σκεφτόμουν αρκετά την πρώτη μου επιλογή (σ.σ. Μπαρτσελόνα). Ήθελα πολύ να βρω αρκετό χρόνο συμμετοχής και να δείξω τι μπορώ να κάνω. Αφού, λοιπόν, δεν κατέληξα στην Μπαρτσελόνα, άρχισα να εξετάζω τις λύσεις του NBA. Και στη συνέχεια, ήρθε ξανά η Μπαρτσελόνα! Αλλά, ήταν πολύ αργά γιατί είχαν προχωρήσει ήδη οι συζητήσεις με τις ομάδες του NBA και τελικά κατέληξα στους Πέισερς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x