Ευρώπη

«Άκυρο» από το ΝΒΑ στη Σερβία για Ποκουσέφσκι και Γιόβιτς

Οι Θάντερ και Χιτ δεν επέτρεψαν στους Αλεξέι Ποκουσέφσκι και Νίκολα Γιόβιτς αντίστοιχα να ενσωματωθούν στην εθνική ομάδα της Σερβίας.

Δύο σίγουρες απουσίες θα έχει η εθνική ομάδα της Σερβίας στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου και στη συνέχεια στο Ευρωμπάσκετ.

Όπως ανέφερε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στους νεαρούς Αλεξέι Ποκουσέφσκι και Νίκολα Γιόβιτς. Κι αυτό γιατί, οι Θάντερ και οι Χιτ δεν δίνουν αντίστοιχα την άδεια στους δύο παίκτες, για να ενσωματωθούν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, καθώς τους χρειάζονται στην προετοιμασία τους.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού ανήκει στην ομάδα από την Οκλαχόμα από το 2020, ενώ από την άλλη ο 19χρονος σμολ φόργουορντ επιλέχτηκε αυτό το καλοκαίρι στο νούμερο «27» του ντραφτ από την ομάδα του Μαϊάμι.

«Οι Κοπρίβιτσα και Σίμανιτς έχουν ίωση, είναι στο σπίτι τους και αναρρώνουν, αλλά ελπίζω να τους έχουμε και τους δύο. Για τους Ποκουσέφσκι και Γιόβιτς δεν πήραμε την άδεια από τις ομάδες τους στο ΝΒΑ, καθώς τους θέλουν και τους δύο στην προετοιμασία τους ενόψει της νέας σεζόν», ήταν τα λόγια του πολύπειρου, Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x