Ευρώπη

Με Νέντοβιτς, Μιλουτίνοφ και Ποκουσέφσκι η προεπιλογή της Σερβίας!

Στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας της Σερβίας κλήθηκαν μεταξύ άλλων οι Νεμάνια Νέντοβιτς, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Αλεξέι Ποκουσέφσκι, ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά.

Πολλά και ενδιαφέροντα… ονόματα κλήθηκαν στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας της Σερβίας, ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά, που θα φιλοξενήσει στο Βελιγράδι.

Συγκεκριμένα, οι Νεμάνια Νέντοβιτς και Νίκολα Κάλινιτς επιστρέφουν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, με τον γκαρντ του Παναθηναϊκού φυσικά με… ερωτηματικό, εξαιτίας των προβλημάτων υγείας που του προκάλεσε ο κορωνοϊός.

Επίσης, στο ίδιο επίπεδο είναι και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος έλαβε την πρόσκληση, όμως έρχεται από τον τραυματισμό στον ώμο, που του κόστισε τη μισή σεζόν φέτος με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Τέλος, ακόμη ένας παλιός γνώριμος των ελληνικών γηπέδων συμπεριλήφθηκε στην προεπιλογή, ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ. Φυσικά, έχουν κληθεί και τα… βαριά χαρτιά που αγωνίζονται στην Ευρώπη, αλλά και στο ΝΒΑ, με το πρώτο και… καλύτερο τον Νίκολα Γιόκιτς.

Η πρώτη συγκέντρωση της Σερβίας είναι προγραμματισμένη για τις 12 Ιουνίου, στο Βελιγράδι.

Αναλυτικά η προεπιλογή αποτελείται από τους:

Μίλος Τεόντοσιτς, Στέφαν Γιόβιτς, Βασίλιε Μίτσιτς, Αλέξα Αβράμοβιτς, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς, Ντανίλο Άντζουσιτς, Όγκνιεν Γιαραμάζ, Μπράνκο Λάζιτς, Νίκολα Κάλινιτς, Βλάντιμιρ Λούτσιτς, Όγκνιεν Ντόμπριτς, Ντράγκαν Μιλοσάβλιεβιτς, Νεμάνια Μπιέλιτσα, Ντέγιαν Νταβιντόβατς, Φίλιπ Πετρούσεφ, Ντάλιμπορ Ίλιτς, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, Άλεν Σμαϊλάγιτς, Μάρκο Γκούντουριτς, Νίκολα Γιόκιτς, Αλεξέι Ποκουσέφσκι, Βάνια Μαρίνκοβιτς, Νεμάνια Νέντοβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x