Ευρώπη

Σφαιρόπουλος: «Θα δούμε αν θα κάνουμε άλλη μεταγραφή»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για τον τραυματισμό του Λούκα Μίτροβιτς αλλά και για το ενδεχόμενο να κάνει ο Ερυθρός Αστέρας άλλη μεταγραφή.

Ο Ερυθρός Αστέρας κάνει προσπάθεια να επανέλθει μετά το κακό του ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα, έχοντας ρεκόρ 7-11 κι ένα ντέρμπι με την Παρτίζαν μπροστά του (04/01, 21:00).

Παρόλα αυτά, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ταλαιπωρηθεί από προβλήματα τραυματισμών, με πιο πρόσφατο αυτόν του Λούκα Μίτροβιτς, ο οποίος χτύπησε στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό ΑΚΤΟR και παραμένει εκτός, ενώ είναι αμφίβολος για το ντέρμπι του Βελιγραδίου. Μάλιστα, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως η απόφαση για τη συμμετοχή του Σέρβου φόργουορντ θα παρθεί την τελευταία στιγμή.

«Σήμερα, έκανε ελαφρύ τρέξιμο, και αύριο, θα κάνει προπόνηση στα σουτ με την ομάδα. Η απόφαση για τη συμμετοχή του στο ντέρμπι θα ληφθεί λίγο πριν το παιχνίδι», ανέφερε ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού για την κατάσταση του Μίτροβιτς.

Σχετικά με το ενδεχόμενο για ενίσχυση, από την άλλη, ο Έλληνας τεχνικός ήταν ξεκάθαρος. «Μετά το παιχνίδι με την Παρτιζάν, έχουμε ένα εκτός έδρας παιχνίδι με την Τσεντεβίτα Ολίμπια στη Λιουμπλιάνα, ακολουθούμενο από έναν ακόμη διπλό γύρο της Euroleague. Η εστίασή μας είναι σε αυτούς τους επερχόμενους αγώνες. Μετά τις 15 Ιανουαρίου θα δούμε αν χρειαζόμαστε κάποιον και αν θα υπογράψουμε κάποιον», είπε αναλυτικά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x