Ευρώπη

Έξαλλος με τη διαιτησία ο Σκαριόλο: «Λάθος που έκρινε την πρώτη θέση»

Ο προπονητής της Βίρτους Μπολόνια ξέσπασε κατά του διαιτητή Καρμέλο Πατέρνικο για το σφύριγμα που έκρινε το ματς της Βίρτους Μπολόνια με την Τρεβίζο και την πρώτη θέση της κανονικής περιόδου.

Ένα επιθετικό φάουλ του Μπανκς στον Σενγκέλια που σφυρίχτηκε... αμυντικό του Γεωργιανού και γκολ-φάουλ υπέρ του Αμερικανού έκρινε την αναμέτρηση της Τρεβίζο με την Βίρτους Μπολόνια. Ο προπονητής των ηττημένων, Σέρτζιο Σκαριόλο, ήταν έξαλλος με την απόφαση του διαιτητή (Ευρωλίγκας) Καρμέλο Πατέρνικο, καθώς έκρινε όχι μόνο το ματς, αλλά και την πρωτιά που κατέληξε στην Αρμάνι Μιλάνο.

«Ο αγώνας κρίθηκε στην τελευταία φάση. Έχοντας δει την τελευταία φάση ξανά και ξανά, οι διαιτητές έχουν κάνει λάθος. Ο Πατέρνικο είναι ένας εξαιρετικός διαιτητής, αλλά στη φάση έχει κάνει σοβαρό λάθος. Ο Σενγκέλια έχει προλάβει και έχει στηθεί και ο Μπανκς πάει και πέφτει πάνω του. Ήταν ένα σφύριγμα που έκρινε την πρώτη θέση και τον υποβιβασμό ομάδων. Δεν μπορεί να ξαναγίνει τέτοιο λάθος και μάλιστα σε τέτοιο σημείο του ματς», τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x