Ευρώπη

Σκαριόλο: «Θέλω να συνεχίσω στην εθνική Ισπανίας»

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στον πάγκο της Ισπανίας και τα επόμενα χρόνια.

Η εθνική Ισπανίας προέρχεται από μία κακή πορεία στο Μουντομπάσκετ, όπου κατέλαβε την 9η θέση. Παρόλα αυτά, δεν είναι απαραίτητα αρκετό αυτό έτσι ώστε να φέρει την απομάκρυνση του Σέρτζιο Σκαριόλο.

Ο Ιταλός τεχνικός είναι υπεύθυνος για πολλές από τις χρυσές στιγμές στην ιστορία της «ρόχα», έχοντας κατακτήσει μαζί της 8 μετάλλια (5 στο Ευρωμπάσκετ, 1 στο Παγκόσμιο και 2 στους Ολυμπιακούς Αγώνες). Μάλιστα, φαίνεται πως ο ίδιος δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει, εκφράζοντας την επιθυμία του να παραμείνει στον πάγκο της Ισπανίας σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«H αλήθεια είναι ότι θέλω να συνεχίσω με την εθνική Ισπανίας. Το ίδιο ισχύει στην περίπτωση που εμφανιστεί ένα ενδιαφέρον project από σύλλογο», είπε συγκεκριμένα ο Σκαριόλο στο Radio MARCA.

Θυμίζουμε πως η Ισπανία θα διεκδικήσει εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι μέσω του Προολυμπιακού Τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Βαλένθια (2-7 Ιουλίου), εκεί όπου θα συμμετάσχουν επίσης ο Λίβανος, η Ανγκόλα, η Φινλανδία, η Πολωνία και οι Μπαχάμες. Αν προκριθεί, θα είναι στον όμιλο της Εθνικής μας ομάδας, σε περίπτωση που και αυτή καταφέρει να περάσει στην Ολυμπιάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x