Ευρώπη

«Σκούπισε» η Σάσαρι, παράταση για Μιλάνο

Στα ημιτελικά του ιταλικού πρωταθλήματος προκρίθηκε η Ντιναμό Σάσαρι, που νίκησε 85-72 εκτός έδρας τη Μπρίντιζι και έκανε το 3-0 στις νίκες. Ήττα 82-71 για Αρμάνι από την Πιστόια, που μείωσε σε 2-1.

Η πρώτη ομάδα που προκρίθηκε στα ημιτελικά της «Legabasket» έγινε απόψε η Σάσαρι, που επικράτησε της Μπρίντιζι με σκορ 85-72 και έκανε το 3-0. Πρωταγωνιστές της «σκούπας» ήταν οι Γκριν και Ντίνερ που πέτυχαν 17 και 15 πόντους αντίστοιχα. Οι φιλοξενούμενοι, επιβεβαίωσαν την καταπληκτική φόρμα στην οποία βρίσκονται και πλέον περιμένουν τον αντίπαλό τους στα ημιτελικά από τον νικητή του ζευγαριού Αρμάνι Μιλάνο-Πιστόια.

Οι παίκτες του Λούκα Μπάνκι, δεν έκαναν αυτό που περίμεναν οι περισσότεροι, να προκριθούν δηλαδή από απόψε με 3-0 νίκες, αφού παρότι ήλεγχαν τον ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο, ηττήθηκαν από την Πιστόια με σκορ 82-71 και η σειρά οδηγήθηκε σε τέταρτο παιχνίδι που θα διεξαχθεί τη Κυριακή (25/4). Για την γηπεδούχο που ανέτρεψε διαφορά δέκα πόντων για να πάρει τη νίκη, κορυφαίοι ήταν οι Γκίμπσον και Τζόνσον με 20 και 19 πόντους αντίστοιχα, ενώ για το Μιλάνο, πάλευε μόνος ο Χάκετ που σταμάτησε στους 21.

Επιμέλεια: Νίκος Ζέρβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x