Ευρώπη

Οδηγός Ντράγκιτς για την Σλοβενία, εκτέλεσε την Κροατία

Η Σλοβενία με λαμπρό… Ντράγκιτς επικράτησε στο μεγάλο ντέρμπι επί της Κροατίας με 94-88, που σε κανένα σημείο δεν θύμιζε φιλικό.

Σλοβενία από… άλλο ανέκδοτο, δείχνει μέχρι στιγμής το φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο προσεχές Ευρωμπάσκετ. Κόντρα στην Κροατία σε φιλικό που θύμιζε τελικό μεγάλου τουρνουά, επικράτησε με 94-88 σε εντός έδρας αναμέτρηση και οι παλιές καραβάνες βγήκαν μπροστά, αποδεικνύοντας πως τα χρόνια είναι απλώς νούμερο και δεν παίζουν μπάσκετ.

Σε μία αναμέτρηση που ο Λούκα Ντόντσιτς περιορίστηκε σημαντικά από το σύνολο του Νταμίρ Μουλαομέροβιτς, ο Γκόραν Ντράγκιτς χτύπησε τη καθιερωμένη κάρτα του πριν εισέλθει και κατέγραψε 19 πόντους, 2 ασίστ και 1 ριμπάουντ. Όσο και αν προσπάθησαν οι Κροάτες να επιστρέψουν στον αγώνα με σημείο αναφοράς τον Ντάριο Σάριτς, τελικώς αποδέχθηκαν τη μοίρα τους.

Υπενθυμίζουμε ότι η Κροατία είναι άμεσος αντίπαλος της Εθνικής μας στον τρίτο όμιλο (Ιταλία) για το Ευρωμπάσκετ.

Σλοβενία (Σέκουλιτς): Νίκολιτς 8, Τόμπι 11, Μπλάζιτς 2, Τσάντσαρ 21, Ντόντσιτς 10, Ντράγκιτς Γκ. 19, Ρούπνικ, Πρέπελιτς 9, Μούριτς , Χρόβατ, Ντίμετς 7, Ντράγκιτς Ζ. 7

Κροατία (Μουλαομέροβιτς): Σμιθ 1, Σιμόν 9, Σάριτς 18, Μάτκοβιτς 10, Ράμλιακ, Πρκάτσιν, Χεζόνια 8, Γκίντιτς 2, Ζούμπατς 13, Μπογκντάνοβιτς 15

Τα δεκάλεπτα: 25-25, 41-46, 77-72, 94-88

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x