Ευρώπη

Στα δικαστήρια πάει την Ευρωλίγκα η FIBA!

Για εκβιασμό της Ευρωλίγκας προς τις λίγκες, προκειμένου να μην συμμετέχουν στο Champions League, κάνει λόγο η FIBA, πηγαίνοντας μάλιστα την υπόθεση στα δικαστήρια!

Στα… χαρακώματα εξακολουθούν να βρίσκονται FIBA και Ευρωλίγκα!

Η παγκόσμια ομοσπονδία μπάσκετ κάνει λόγο για εκβιαστικές μεθόδους προς τις λίγκες από τον Τζόρντι Μπερτομέου και έτσι αναμένεται να προσφύγει στα δικαστήρια γι’ αυτό, συνεχίζοντας τον «πόλεμο» ανάμεσα στις δύο πλευρές!

Το τελευταίο… κρούσμα αφορούσε την απόφαση της Αδριατικής Λίγκας, η οποία εξέφρασε την επιθυμία να υπογράψει με την Ευρωλίγκα. Ωστόσο, η κροατική και η σλοβενική ομοσπονδία μπάσκετ υποστηρίζουν πως ψήφισαν θετικά ύστερα από πιέσεις που δέχθηκαν.

Μάλιστα, στη δημοσιότητα δόθηκε η επιστολή του Τζόρντι Μπερτομέου προς στον πρόεδρο της Αδριατικής Λίγκας, Κρέσιμιρ Νοβοσέλ, στην οποία τονίζεται πως απαραίτητη προϋπόθεση για να συμμετέχει ο πρωταθλητής της διοργάνωσης στην Ευρωλίγκα, είναι να συμμετέχουν στο Eurocup (τη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της Ευρωλίγκας) οι ομάδες που θα τερματίσουν από τη δεύτερη έως και την τέταρτη θέση.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x