Ευρώπη

Σταυρόπουλος: «Θέλουμε να μείνουν στην Αρμάνι οι Ροντρίγκεθ και Χάινς»

Την παραμονή των Σέρχι Ροντρίγκεθ και Κάιλ Χάινς στην Αρμάνι Μιλάνο, επιθυμεί ο τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας, Χρήστος Σταυρόπουλος.

Συνάντηση με τους Σέρχι Ροντρίγκεθ και Κάιλ Χάινς θα έχει το καλοκαίρι η Αρμάνι, όπως προανήγγειλε ο Χρήστος Σταυρόπουλος.

Τα συμβόλαια και των δύο λήγουν στο τέλος της φετινής σεζόν, με τον τζένεραλ μάνατζερ της ομάδας του Μιλάνου να τονίζει πως επιθυμεί την παραμονή και των δύο.

«Όταν ολοκληρωθεί η σεζόν θα καθίσουμε στο τραπέζι και θα μιλήσουμε. Για εμάς οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες ανήκουν στη σύγχρονη ιστορία της ομάδας μας. Σίγουρα θα βρούμε μία σωστή λύση και για τις δύο πλευρές. Θέλουμε να συνεχίσουν να είναι κομμάτι της Αρμάνι», ήταν τα λόγια του Χρήστου Σταυρόπουλου αναφορικά με το μέλλον των Σέρχι Ροντρίγκεθ και Κάιλ Χάινς.

Για την πορεία της ομάδας του Μιλάνου στη φετινή Ευρωλίγκα και τον αποκλεισμό στα playoffs από την Εφές: «Στον αθλητισμό χρειάζεσαι και την τύχη στις κρίσιμες στιγμές και εμείς στο σημαντικό κομμάτι αυτό δεν το είχαμε. Δείξαμε χαρακτήρα. Στόχος μας ήταν να προκριθούμε στα playoffs και το καταφέραμε για δεύτερη σερί χρονιά. Εάν η ομάδα ήταν πλήρης, τότε θα μπορούσαμε να τα είχαμε καταφέρει. Είμαι πολύ περήφανος με την ομάδα, ειδικά για το δεύτερο ματς της σειράς, όπου νικήσαμε μπροστά στον κόσμο μας. Ο κόσμος μπορεί να μας δώσει την ώθηση για να τα καταφέρουμε και εάν είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα, θα το κάνουμε μαζί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x